Who am I?

Ik ben Jelsen Woudsma, 26 jaar oud en woonachtig in Aldegea Sm. Ik ben opgegroeid tussen de auto's, motoren en vaartuigen bij het garagebedrijf van mijn vader. Ik ben een bezige bij en ik ben graag creatief bezig. Zo ben ik al van jongs af aan vaak aan het tekenen en bezig met kleuren.

Ik ben perfectionistisch en leg de lat erg hoog. Ik vind het een uitdaging om iets te realiseren waar je geen tweede van ziet. Het geeft me voldoening om iets te maken of te bedenken wat de aandacht van de mensen trekt en deze juist vasthoudt! In tegenstelling tot andere airbrush artiesten maak ik niet vaak gebruik van sjablonen, ik doe veelal aan het freehand airbrushen. Toch is het gebruik van sjablonen niet geheel uit te sluiten bij het creëren van 3D-effecten. 

 

Ik hoop dat ik ook voor u iets unieks kan realiseren dat een blijvende indruk achterlaat.

 

 

Hoewel ik goed kan leren, vind ik het veel mooier om met mijn handen bezig te zijn. Zo ben ik vanaf mijn vijftiende levensjaar na schooltijd en in vakanties begonnen met auto's poetsen. Autopoetsen is de basis voor alles wat met auto's te maken heeft. Daarnaast ben ik nog steeds vaak te vinden in het autobedrijf van mijn vader. Hier voer ik allerhande taken uit, van het wisselen van banden tot lichte schadeherstel werkzaamheden.

Na mijn schooltijd heb ik ongeveer anderhalf jaar bij een verfgroothandel gewerkt, waar ik onder andere verantwoordelijk was voor het mengen van autolakken. Naast de ervaring die ik hierdoor opdeed op het gebied van autolak, raakte ik gefascineerd door de mooie metallic effecten. Uiteraard kwam ik ook al gauw uit bij de parelmoer, kameleon en candy kleuren, welke een ongelofelijk effect hebben op lichtval.

Ongeveer drie jaar geleden ontdekte ik airbrush, waarin ik me helemaal kon uitleven. De combinatie van creativiteit die er bij komt kijken en de affiniteit die ik heb met autolakken en special paints, maakt dat dit werk perfect bij me past.

 

Als u op zoek bent naar een persoonlijk tintje op bijvoorbeeld uw motorfiets of auto, dan bent u bij mij op de juiste plaats. Ook als u er uit wilt springen of op wilt vallen tussen het Nederlandse kuddevolk of juist opzoek bent naar een subtiele touch, twijfel dan niet om mij te benaderen.