Process

In de meeste gevallen weet de klant al heel goed hoe of wat hij graag wil. Aan de hand van zijn/haar ideeën en wensen maak ik een schets. Schetsen doe ik nog oldschool met markers in kleur op papier.

Na overleg met de klant is er nog ruimte voor aanpassingen in het ontwerp. Na goedkeuring van de klant kan ik pas echt beginnen.

Allereerst maak ik het object spuitklaar. Er moet geschuurd worden, eventuele oneffenheden worden weggewerkt en de primer en basiskleur moet aangebracht worden.

Vervolgens begin ik daadwerkelijk met de airbrush, dit is het meest tijdrovende werk en hier komt de meeste tekentechniek bij kijken.

Tot slot wordt het object in de meeste gevallen in de blanke lak gezet. Ik breng minimaal 4 lagen blanke lak aan, met tussentijds schuren. Ik streef altijd naar een resultaat zonder laagdikte verschil, dit maakt airbrush vele malen mooier dan bijvoorbeeld stickerprints.

 

De mogelijkheden van airbrush zijn ongekend en kunnen op bijna alle ondergronden worden toegepast.


Enkele voorbeelden:


-              Auto’s

-              Motoren, quats en trikes

-              Vaartuigen

 


Maar ook...

 

-              Garagedeuren

-              Wanden

-              Meubels

 

Heeft u nog een ander idee waar u airbrush zou willen toepassen? U kunt altijd contact met me opnemen en informeren naar de mogelijkheden.