Airbrush & Special Paint

Airbrush of paintbrush is een kunstvorm die vooral in Amerika erg populair is in de tuningscene. Door middel van een airbrushpistool kun je prachtige tekeningen realiseren, mooie neveleffecten (bijv. smoke) of juist 3D illusies creëren.

Het eerste airbrushpistool stamt al uit 1879, maar bloeide pas echt in de jaren 80 op. Vandaag de dag vind je airbrush veel op motoren, vrachtwagens en in de Amerikaanse autoscene.  

Natuurlijk zijn er nog veel meer toepassingen mogelijk voor airbrush, denk bijv. aan wanden, garagedeuren en meubels.


Heeft u nog suggesties of vragen over de mogelijkheden en toepassingen, neem gerust contact met me op.


 

Reclame & Vinyl

Airbrush is een geschikte manier om een unieke reclameboodschap op bijvoorbeeld uw bedrijfswagen of reclamebord over te brengen.

Nadeel (soms ook een voordeel) van geairbrushde reclame is dat het moeilijk te verwijderen is, daarom kiezen de meeste mensen toch voor vinyl (stickers).

Ook voor stickers bent u bij mij aan het juiste adres. Ik kan voor u logo’s of complete designs ontwerpen voor op uw bedrijfswagen.

Op dit gebied zijn de mogelijkheden intussen ook al ongekend. Stickerfolie is er bijna in elke kleur, hoogglans en mat. Van chroomfolie tot metallic en parelmoer. Zelfs leerlook of carbonfolie.

 

Bedrijfsreclame zegt meer. Reclame zorgt naast herkenbaarheid ook voor een professionele uitstraling met een persoonlijke tint. 

Bij interesse kunt u altijd meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen.

 


Nevendiensten

Naast mijn diensten in airbush en signing (reclame en vinyl). Heb ik ook de volgende mogelijkheden om zowel uiterlijk als veiligheid voor uw auto te garanderen. Koplampen polijsten

Heeft u doffe of verweerde koplampen die afbreuk doen aan het gehele uiterlijk van uw auto?

Of worden ze zelfs afgekeurd bij de APK en adviseert de garage nieuwe koplampen?

Uw koplampen worden in 80% van de gevallen weer als nieuw en APK goedgekeurd, als u ze door mij laat polijsten. Naast het kostenplaatje (dat maar een fractie is van nieuwe koplampen) is een bijkomend voordeel dat de lichtopbrengst ook verbetert. De koplamp hoeft niet gedemonteerd te worden. 

Neem contact op voor een afspraak. Kosten € 20,- per koplamp.*