Airbrush & Special Paint

Airbrush of paintbrush is een kunstvorm die vooral in Amerika erg populair is in de tuningscene. Door middel van een airbrushpistool kun je prachtige tekeningen realiseren, mooie neveleffecten (bijv. smoke) of juist 3D illusies creëren.

Het eerste airbrushpistool stamt al uit 1879, maar bloeide pas echt in de jaren 80 op. Vandaag de dag vind je airbrush veel op motoren, vrachtwagens en in de Amerikaanse autoscene.  

 

Heeft u suggesties of vragen over de mogelijkheden en toepassingen, neem gerust contact met me op.

 

 

Reclame & Vinyl

Airbrush is een geschikte manier om een unieke reclameboodschap op bijvoorbeeld uw bedrijfswagen of reclamebord over te brengen.

Nadeel (soms ook een voordeel) van geairbrushde reclame is dat het moeilijk te verwijderen is, daarom kiezen de meeste mensen toch voor vinyl (stickers).

Ook voor stickers bent u bij mij aan het juiste adres. Ik kan voor u logo’s of complete designs ontwerpen voor op uw bedrijfswagen.

Op dit gebied zijn de mogelijkheden intussen ook al ongekend. Stickerfolie is er bijna in elke kleur, hoogglans en mat. Van chroomfolie tot metallic en parelmoer. Zelfs leerlook of carbonfolie.

 

Bedrijfsreclame zegt meer. Reclame zorgt naast herkenbaarheid ook voor een professionele uitstraling met een persoonlijke tint. 

Bij interesse kunt u altijd meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen.

 
Voor meer informatie of vrijblijvende offerte bel of mail, of kom eens langs in Aldegea Sm.  

Like ons op Facebook!!   www.facebook.com/jelsenspecialpaint 

 

 

 

Jelsen Aerographic Design

Skeane Heawei 9

9216XS  ALDEGEA SM. 

info@jelsen.nl

0629409900

 

KvK-nr.: 63221608

BTW-nr.: NL211177994B01